torsdag 24 augusti 2006

Unnskyld

Det har varit mycket nu. E & E kom hem från Miami, båda med turistdiarré och en generator i bilen som inte fungerar. Vi har lånat ut vår bil och själva följt med på alla turer de tagit. Söta R har en släng av diarré hon med, men det beror troligtvis på hennes mor och farföräldrar som har proppat henne full med sötsaker.

Mitt jobb går topp. Jag har fått egen hylla där all min post läggs, egen jobbmail och får till och med lära upp nya vikarier fast jag är en vikarie själv. Hoppas bara jag får stanna där mer än en månad, och att jag trivs. Det är många jag fortfarande inte hälsat på, stort företag.

Far har förlovat sig, och ska gifta sig om drygt ett år - utomlands. Jag hoppas jag är bjuden. Men jag varnade dem för att åka till Bulgarien, där får man "oppkast och diare i flere uker" som de säger. Varning också för små barn med sensitiva öron, de får öroninflammation av att bada i poolerna. Och så är hela semester förstörd. Liksom.


Någon som vill prata smink?

torsdag 10 augusti 2006

Klick

Coolt. Så vill jag också göra. Om jag hade min förbannade kamera.

onsdag 9 augusti 2006

Svorsk

Jag har fått en ny chans, ett nytt jobb. Den här gången ska jag klättra i karriären och samtidigt låta mina naglar växa. Inga fler dagar framför spisen, framför diskbänken.
I Norge är det lätt att få jobb.
Kom hit!
Jag kan hjälpa dig.

En läsvärd bok att studera innan du flyttar hit är Brown cheese please. Där kan du se bilder på hur norrmän uppför sig. Jag ska definitivt gå och inhandla den så snart som möjligt. Så jag kan smälta in i Oslomängden och äntligen hitta mina rötter. Min svägerska sade att om några år när norskan har krypit sig in i mig så finns det ingen svenska kvar. Inte ens språket.
We'll see.

Andra bloggar om: , , , , ,

måndag 7 augusti 2006

Lin + Lina


Finns det något bättre än gamla kort?

Ego

Här sitter jag och väntar på telefonsamtal som aldrig kommer. Det är väl när man suktar efter ett jobb som de inte tycker att man är kvalificerad nog. Tackade nej till dagsjobb bara för att jag skulle få komma på intervju och visa mig från min bästa sida. Misstag! Har istället gått runt hela dagen och avskytt mig själv för att jag inte jobbar, städar, tränar. Jag läser i tidningar om folk som bränner ut sig för att de vill vara perfekta. Varför kan inte jag vilja vara så pass perfekt att jag bränner ut mig? Jag vill också bevisa att jag kan jobba hårt och vara precis så normal som alla andra. Folk får lunginflammation till höger och vänster av utmattning och själv blir jag bara skakig i benen och yr i huvudet av mens.

Jag hatar mig!!

Andra bloggar om: , , ,

onsdag 2 augusti 2006

Preförlossningsdepression

Lille J kom till världen i fredags. Hans mor och far var två lyckliga, stolta men trötta föräldrar idag när vi hälsade på dem. Jag hade snurrat runt i affärer för att hitta något fint till knyttet och hittade en Pingu för honom att leka med om några månader. Han fick även en tröja med en röd bil på och ett par bruna byxor att vara riktigt cool i. Jag kan garantera att han blir Moss häftigaste baby.
Självklart får jag lite babynoja och vill gärna ha tre stycken med en gång, men i bilen hem fick jag andra tankar. Jag skulle flunka som mor. När jag inte ens klarar av att sköta om mig själv, hur ska jag då klara av en nyfödd bäbis som sätter sitt liv i mina händer? Ekonomin klarar inte det just nu, och jag kan gissa mig till att vår ekonomi inte blir så mycket bättre på nio månader heller.
Jag måste växa upp först, innan jag kan sätta någon till världen.

Jag behöver ett nytt jobb. En ny hjärna.

Andra bloggar om: , ,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails