lördag 28 maj 2011

Frukosttips



Jag har fått privilegiet att få smaka en grekisk frukostyoghurt som inte har kommit ut i butikerna ännu. Den är gjord på grekisk yoghurt och sylt av antingen jordgubbar eller persika. Den är inte överdrivet söt, och har en ganska tjock konsistens. När man ska ta första smakprovet så tror man antingen att det ska smaka surt eller alldeles för sött, men kombinationen av yoghurt och sylt gör smaken riktigt god. Sen att det är 8 % fett i yoghurten gör väl inte så mycket. Det finns ju andra vanliga yoghurts som har minst lika mycket fett och säkert ännu mer kalorier. Denna innehåller 183 kalorier. Gå en promenad på 30 minuter så har du gjort av med yoghurten och säkert mackan du åt också.
Köp den när den kommer ut i butiken, eller kom hem till mig och smaka lite. Jag har kylskåpet fullt.
Nom nom.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails