torsdag 22 april 2010

Konfirmation


Jag var på konfirmation i söndags och fick ta några bilder. Inte så många som jag hade hoppats på och räknat med, då mamman till konfirmanten inte hann komma tillbaka efter en skjuts av gäster, och vi skulle lämpa av en tysk vid bussen, men jag fick några bilder i alla fall. Det är inte varje dag man har en fjortis med kostym på sig, som frivilligt (!) ställer upp. Ja, han fick leka James Bond.
Bilden längst ner tycker jag ser ut som en Dressman-reklam eller något sådant.
Kul var det. Mitt avtryckarfinger fick sig en liten boost.






söndag 11 april 2010

Kilopris: 5 kr


Något som gnager är när man lyckas nå sin målvikt och inte vet om att man faktiskt är så "smal" som man vill vara. Vid 65 kilo (som är idealiskt för mig) så var min hjärna bantad till tusen så jag förstod inte att jag såg ok ut.
Nu. Fjortonhundratusen kilo mer så bannar jag mig själv att jag inte tog fler kort på mig själv för inspiration till de pålagda kilon jag latat mig till.
Men det mesta frustrerande är att jag inte lyckats hålla vikten. Jag tror nämligen att om man är smal så är man automatiskt lyckad. Alla vill vara ens vän och man inte bara luktar gott, man är bra i sängen och bra på att sjunga också.
Efter en vecka i total koma är det nu dags igen för träning. Jag förvånas av mina tankar då jag bara drömmer om att kunna springa mig bort på löpbandet.
Men kläderna sitter inte, självförtroendet är inte ens en tillfällig gäst i mitt liv.
Kent gör mig melankolisk och deprimerad. Varför lyssnar jag ens?

fredag 9 april 2010

Förhäxad


För några veckor sedan såg jag en film som jag sett många gånger tidigare. Den har fått dålig kritik från både lekmänn och andra, men jag gillar att se den om och om igen då det ger mig en varm och god känsla i magen. Och är det inte en sådan känsla man ska få av en romantisk komedi från Hollywood så vet jag inte hur jag ska känna.
Anyhow. Många filmer, ja de flesta, ger mig en annan känsla också. Det är nog alldeles för svårt att förklara, men om någon känner igen sig i den känslan så säg ifrån. Då är vi två!
Denna film ger mig ett driv att inhandla ljusa stora möbler (såsom det är inrett i damens hem), jag vill ha skira rosor och vackra pastellfärgade kläder som ser svala och romantiska ut. Jag får inspiration av (nästan) alla filmer, och sitter kvar med en rastlöshet som lägger sig ganska snabbt, så länge jag inte ser filmen snart igen. Jag vill så otroligt mycket, att det inte får plats i min lilla hjärna eller i min agenda som aldrig kan ta emot nya saker. Ekonomin tillåter inte ens ett BH-köp så jag kan ju glömma shopping. När jag då inser (vilket jag gör varje gång) att jag inte kan få det perfekta hemmet/de perfekta kläderna/personligheten/rösten/kroppen/stämplar i passet så blir jag på dåligt humör och vill helst bara tjura. Jag vänder mig inåt och ser bara fel med allt som jag ville förbättra. Detta leder till att jag aldrig kommer att slutföra en dröm, då jag tror att jag är allt för dålig till vad det nu än må vara som ska göras.
Självförtroendet behöver en boost, och när jag inte ens får komplimanger på jobbet då jag går i mina finaste kläder och har sminkat mig till knäskålarna, då vet jag inte var jag ska hämta den positiva energin från.
Fröken K är väl medveten om att folk har annat att göra än att kommentera min klädstil, fast det verkar som om alla vill fråga om jag är gravid igen. Hm.
Kontentan av detta skitpratet är: se denna film om du vill vara varm och inte behöva tänka så mycket.

tisdag 6 april 2010

Sunny days


Det blev visst en ofrivillig bloggpaus. Först så fungerade inte fotouppladdaren här på blogger och sedan så åkte jag hem till mor och åt påskmat och godis i dagarna fyra. Så nu rullar jag runt på det nya jobbet och försöker komma ihåg all kunskap de proppar i mig.
Jag försökte mig på en photoshoot med mina fantastiska systrar. Jag ville ha lite motljusbilder, men eftersom jag inte har något linsskydd för motljus så blev många bilder lite ljusa. Vi kan kalla dem sommarbilder. Ni vet, under sommaren så går man bara och kisar för att det är så ljust ute och allt verkar se lite ljusgult ut.
Några bra bilder fick jag knäppt i alla fall.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails